![]()
Sverige – invandrarland och våldtäktsland
Gruppvåldtäkt efter gruppvåldtäkt efter gruppvåldtäkt. Krigsbrotten har blivit så vanligt i Sverige, landet med näst flest anmälda våldtäkter per capita, att det inte längre skapar rubriker.
Bland svenska nationalister har krigsövergreppen besvarats med artiklar, aldrig hämnd. Och bland invandringsförespråkarna har reaktionerna varit att arrangera kampanjer mot invandrarfientlighet, så att det våldtagna folket inte ska bli fientliga mot de som våldtar. Gruppvåldtäkterna har bortförklarats med utanförskap, fattigdom och dålig kvinnosyn. Receptet har varit mer fritidsgårdar och feminism. Bland de vanligaste fraserna har varit ”det är män som våldtar” och ”fattiga har alltid begått mer brott”.
Förklarar inte det etniska mönstret
Men de ständigt upprepade flosklerna har kritiserats för att de syftar till att bortförklara snarare än att förklara. Det är nämligen ständigt svenska eller andra europeiska flickor som drabbas av övergreppen, vilket visas att gängen väljer sina offer baserat på hudfärg. I exempelvis Botkyrka där flera gruppvåldtäkter skett bor det extremt få svenskar, ändå är de som blivit offer för våldtäkterna just svenska.
Det är heller inte fattigdom som är ett utmärkande drag för gruppvåldtäktsmän, utan att de i överväldigande stor del är från muslimska länder. Invandrare från exempelvis Japan eller Indien begår inte fler våldtäkter än svenskar, Koranen ger muslimska män rätt att våldta ”vantrogna” kvinnor, och när Islamska staten härjade i Syrien gjordes de just det systematiskt mot kristna.
I socionomen Petra Åkessons uppsats intervjuades kriminella invandrargäng i Malmö om sina brott, och flera säger att det är just ett krig mot svenskar. ”För mig handlar det om att svenskar ska lägga sig ner och slicka mina fötter”, säger en invandrare. En annan säger att ”vi krigar mot svenskarna”.
Efter den uppmärksammade gruppvåldtäkten i Rissne intervjuades invandrarungdomar i förorten av Dagens Nyheter och sa då bland annat att ”det är inte lika farligt att våldta en svensk tjej” och att ”det enda som händer om du våldtar en svensk tjej är att du får prata med en socialtant”.
Trots att gruppvåldtäkterna och annan invandrarkriminalitet har tydliga drag av rasistiskt ockupationsbeteende har de svenskar som påpekat detta i många år själva blivit anklagade för rasism.
Även extremvänstern vaknar
Efter flera år av våldtäktsepedemi där festivaler tvingats lägga ner på grund av alla sexuella övergrepp, och asylsökande muslimer under nyårsnatten 2015 organiserade massvåldtäkter i flera europeiska städer, tvingas nu även extremvänstern förhålla sig till att övergreppen inte kan pusslas in i förklaringsmodellen ”klass” och ”kön”, utan att det finns etniska och religiösa aspekter.
[caption id="attachment_37126" align="alignleft" width="229"]
![]()
Malcolm Kyeyune. Foto: Youtube[/caption]
”Gruppvåldtäkter är inte ett våld som begås inom grupper, det är ett våld som begås huvudsakligen mellan grupper. Satt i system är det ett pålitligt historiskt tecken på att seriösa konflikter är på väg”, skriver den vänsterradikale Malcolm Kyeyune i senaste numret av Kvartal.
Han skriver vidare att:
”Det viktiga är inte förekomsten av ”taskiga attityder” eller en dålig människosyn, utan det viktiga är det psykologiska behovet att tortera och förnedra. Detta behov är inte jämnt fördelat över befolkningen! Detta behov att tortera och förnedra unga kvinnor under nästan ofattbart brutala förhållanden, återfinns i dag främst bland män härrörande från Mellanöstern och Nordafrika”.
Avslutar med klassikern: ”Kan skapa rasism”
Att svenska flickor systematiskt gruppvåldtas i en omfattning som bara sker under krig, räcker dock inte för Malcolm Kyeyune som vill förmedla att han har ett ädlare motiv till att skriva om saken. Det finns ju risk att alla våldtäkter mot svenska flickor ska resultera i rasism och indirekt drabba invandrare i framtiden, varnar Kyeyune som skriver: ”Att läsa om gruppvåldtäkter, eller grooming, eller invandrargäng som rånar pensionärer för alltid med sig risken att man börjar känna sig svag, och upplevelsen av svaghet kan tyvärr lätt härskna och förvandlas till något mörkare.”